Peter Meeuwisse - beeldend kunstenaar / docent beeldende kunst en vormgeving
Mijn Blog

Vermeer project

17 september 2010
een blog aangemaakt op mijn site. ik had eerst een 'gewone' pagina gemaakt maar dit is handiger. maar nu moet ik dus wel alle tekst die ik al geschreven heb overzetten naar deze blog. is dat handig? dan hou ik wel een pagina over voor iets anders op mijn website. Iemand enige tips?

0 Reacties op Vermeer project:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
RSS

Recente posts

Vermeer Centrum Delft en vijf werken gezien!
Het juiste aantal
stilte
even geen Vermeer
Paris est à moi!

Categorie├źn

expositie
kunstgeschiedenis
project
schilderen
Vermeer
Mogelijk gemaakt door

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint